Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Ψάχνετε για άνετα ανδρικά σορτς μπόξερ με πόδι; Κάντε χώρο στην ντουλάπα σας για χαρούμενα μποξεράκια με μοτίβο ζώου, με τα οποία θα σκοράρετε σε περισσότερες από μία γυναίκες. Θα προσελκύσουν την προσοχή όχι μόνο με το αξιοπρεπές κόψιμό τους, που κρύβει πολλές ατέλειες, αλλά και με τον πρωτότυπο σχεδιασμό και το ποιοτικό υλικό τους. Για να γί...

Ψάχνετε για άνετα ανδρικά σορτς μπόξερ με πόδι; Κάντε χώρο στην ντουλάπα σας για χαρούμενα μποξεράκια με μοτίβο ζώου, με τα οποία θα σκοράρετε σε περισσότερες από μία γυναίκες. Θα προσελκύσουν την προσοχή όχι μόνο με το αξιοπρεπές κόψιμό τους, που κρύβει πολλές ατέλειες, αλλά και με τον πρωτότυπο σχεδιασμό και το ποιοτικό υλικό τους. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, οι λάτρεις της φύσης, οι λάτρεις του καλού φαγητού και των χριστουγεννιάτικων διακοπών ή οι άνδρες που η καρδιά τους χτυπάει για ασυνήθιστα χόμπι και αθλήματα θα βρουν επίσης κάτι να απολαύσουν εδώ.

Πώς να επιλέξετε ανδρικά μποξεράκια

Οι μποξέρ κατέχουν σαφώς την πρώτη θέση μεταξύ των ανδρών. Είναι πολύ άνετα, αξιοπρεπή και χάρη στη στενή εφαρμογή μπορούν να φορεθούν κάτω από κοστούμια και στενά παντελόνια. Και τι μήκος πρέπει να επιλέξω για τα πόδια; Σε γενικές γραμμές, όσο πιο ανεπτυγμένοι είναι οι μηροί σας, τόσο πιο κοντό μπορείτε να φορέσετε. Δείτε το τσεχικό μποξεράκι Horsefeathers ή το έγχρωμο μποξεράκι 69SLAM. Δεν τους έχετε ακουστά; Η παγκοσμίου φήμης μάρκα γυναικείων και ανδρικών εσωρούχων, μαγιό και αξεσουάρ γεννήθηκε στο Μπαλί, τον παράδεισο των σέρφερ, του ήλιου και της καλής διάθεσης.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-19 από 19 στοιχεία
1-19 από 19 στοιχεία