Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Θυμηθείτε την ανέμελη παιδική σας ηλικία με κάλτσες που θα ενθουσιάσουν το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Οι γυναικείες πολύχρωμες κάλτσες με μοτίβο ζώων και παραμυθένιων χαρακτήρων που γνωρίζετε από το Evening Star είναι άνετες, ευχάριστες στη χρήση και το σχέδιό τους δεν θα πάψει ποτέ να σας διασκεδάζει. Απελευθερώστε την παιχνιδιάρικη και ελεύ...

Θυμηθείτε την ανέμελη παιδική σας ηλικία με κάλτσες που θα ενθουσιάσουν το παιδί που κρύβετε μέσα σας. Οι γυναικείες πολύχρωμες κάλτσες με μοτίβο ζώων και παραμυθένιων χαρακτήρων που γνωρίζετε από το Evening Star είναι άνετες, ευχάριστες στη χρήση και το σχέδιό τους δεν θα πάψει ποτέ να σας διασκεδάζει. Απελευθερώστε την παιχνιδιάρικη και ελεύθερη προσωπικότητά σας και δείτε τις κάλτσες με θέμα το φαγητό, τη φύση και τα σπορ ή τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες που θα έβαζαν τον Άγιο Βασίλη να ντρέπεται.

Πώς να επιλέξετε τις χαρούμενες γυναικείες κάλτσες

Οι κάλτσες με ένα αστείο μοτίβο μπορούν να δώσουν ζωντάνια στο καθημερινό σας ντύσιμο και να ανεβάσουν τη διάθεσή σας ακόμη και ένα πρωινό Δευτέρας. Αλλά πώς να επιλέξετε τα σωστά; Δεν θέλετε οι κάλτσες σας να μαζεύονται, να γυρίζουν ή να σας πνίγουν όταν περπατάτε, γι' αυτό επιλέξτε το σωστό μέγεθος και μήκος. Το καλοκαίρι και με χαμηλά παπούτσια, οι κάλτσες αστραγάλου είναι πιο κατάλληλες, ενώ το χειμώνα θα εκτιμήσετε τις ψηλές κάλτσες που σας ζεσταίνουν μέχρι το μεδούλι. Μην υποτιμάτε την επιλογή του υλικού και επιλέξτε κάλτσες από μπαμπού ή βαμβάκι που επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει ελεύθερα.  

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

31-48 από 48 στοιχεία
στη σελίδα
31-48 από 48 στοιχεία