Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να φοράτε στενά και άβολα εσώρουχα. Αν είστε άνδρας με πιο έντονο σχήμα και δεν σας αρέσουν τα μακρύτερα πόδια, θα είστε ευχαριστημένοι με τα υπερμεγέθη σλιπ. Χάρη στο στενό κόψιμο, δεν μαζεύονται και μπορούν να φορεθούν ακόμη και κάτω από παντελόνια στενής εφαρμογής, κάτω από τα οποία μπορεί να φαίνονται τα πόδια σο...

Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να φοράτε στενά και άβολα εσώρουχα. Αν είστε άνδρας με πιο έντονο σχήμα και δεν σας αρέσουν τα μακρύτερα πόδια, θα είστε ευχαριστημένοι με τα υπερμεγέθη σλιπ. Χάρη στο στενό κόψιμο, δεν μαζεύονται και μπορούν να φορεθούν ακόμη και κάτω από παντελόνια στενής εφαρμογής, κάτω από τα οποία μπορεί να φαίνονται τα πόδια σορτς ή μποξεράκια. Τα άνετα και λειτουργικά ανδρικά σλιπ θα εκτιμηθούν επίσης κατά τη διάρκεια της άθλησης, καθώς θα ιδρώνετε λιγότερο χάρη στο ελάχιστο ύφασμα.

Πώς να επιλέξετε ανδρικά σλιπ για πλήρεις φιγούρες

Είτε έχετε μερικά παραπανίσια κιλά, είτε είστε bodybuilder, είτε η φύση σας έχει ευλογήσει σε όλα τα σωστά σημεία, προσπαθείτε πάντα να προσαρμόζετε το κόψιμο και το μέγεθος των εσωρούχων σας στο σώμα σας. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να κόβεται το εσώρουχό σας αντιαισθητικά στους μηρούς και τη βουβωνική χώρα ή να πιέζει τη μέση σας. Αν δεν είστε σίγουροι για το μέγεθός σας, πάρτε μια μετροταινία και μετρήστε προσεκτικά. Όταν ψωνίζετε εσώρουχα, πιτζάμες ή ρούχα για ολόσωμους ανθρώπους, ακολουθήστε τα διαγράμματα μεγεθών κάθε κατασκευαστή για να σας βοηθήσουν στην επιλογή.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-5 από 5 στοιχεία
1-5 από 5 στοιχεία