Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Το ανδρικό σλιπ από οργανικό βαμβάκι θα σας κρατήσει άνετους όλη μέρα. Το στενό, χωρίς πόδια κόψιμο είναι ιδανικό για στενά παντελόνια ή αθλητικά ρούχα και σε συνδυασμό με το βιολογικό βαμβάκι αποτελεί έναν εντελώς μοναδικό συνδυασμό. Το βαμβάκι είναι πολύ μαλακό και ευχάριστο στην αφή, δεν ερεθίζει το δέρμα και απορροφά καλά τον ιδρώτα, κάτι πο...

Το ανδρικό σλιπ από οργανικό βαμβάκι θα σας κρατήσει άνετους όλη μέρα. Το στενό, χωρίς πόδια κόψιμο είναι ιδανικό για στενά παντελόνια ή αθλητικά ρούχα και σε συνδυασμό με το βιολογικό βαμβάκι αποτελεί έναν εντελώς μοναδικό συνδυασμό. Το βαμβάκι είναι πολύ μαλακό και ευχάριστο στην αφή, δεν ερεθίζει το δέρμα και απορροφά καλά τον ιδρώτα, κάτι που σίγουρα θα εκτιμήσουν τα ιδιαίτερα σημεία σας. Αν διαπιστώσετε ότι τα βαμβακερά ανδρικά σλιπ σας ταιριάζουν, προσθέστε στην γκαρνταρόμπα σας σορτς ή μποξεράκια από οργανικό βαμβάκι. Δεν θα κάνετε λάθος (ή ντροπή) μαζί τους.

Γιατί να αγοράσετε εσώρουχα από βιολογικό βαμβάκι

Η καλλιέργεια βιολογικού βαμβακιού είναι πολύ φιλική προς το περιβάλλον - δεν χρησιμοποιούνται συνθετικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα και η γη αφήνεται πάντα σε αγρανάπαυση για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να ξεκουραστεί. Το αποτέλεσμα είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον και βιώσιμο υλικό που δεν ερεθίζει το ευαίσθητο δέρμα, οπότε είναι κατάλληλο ακόμη και για άτομα με αλλεργίες ή δερματικά προβλήματα. Για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, το πορτοφόλι σας θα έρθει επίσης στη θέση του. Τα ανδρικά εσώρουχα και οι κάλτσες από οργανικό βαμβάκι είναι υψηλής ποιότητας και διαρκούν περισσότερο, ώστε να μην χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για νέα κομμάτια.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-1 από 1 στοιχείο
1-1 από 1 στοιχείο