Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Τα σουτιέν με στηθόδεσμο αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας. Στηρίζουν υπέροχα το στήθος σας, σας χαρίζουν ένα γεμάτο ντεκολτέ και μπορούν επίσης να ανακουφίσουν τον πόνο στην πλάτη. Τα κυπελάκια είναι ενισχυμένα είτε με αφαιρούμενα μαξιλαράκια είτε με ενίσχυση από αφρό, η οποία δίνει στο μπούστο ένα τέλειο στρογγυλό σ...

Τα σουτιέν με στηθόδεσμο αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας. Στηρίζουν υπέροχα το στήθος σας, σας χαρίζουν ένα γεμάτο ντεκολτέ και μπορούν επίσης να ανακουφίσουν τον πόνο στην πλάτη. Τα κυπελάκια είναι ενισχυμένα είτε με αφαιρούμενα μαξιλαράκια είτε με ενίσχυση από αφρό, η οποία δίνει στο μπούστο ένα τέλειο στρογγυλό σχήμα. Εκτός από τα πλήρως ενισχυμένα μοντέλα, υπάρχουν και ημι-ενισχυμένα μοντέλα, όπου μόνο το κάτω μέρος του κυπέλλου είναι γεμάτο, ενώ το πάνω μέρος είναι διακοσμημένο με δαντέλα ή ημιδιαφανές πλέγμα. Προτιμάτε να φοράτε σουτιέν χωρίς ενίσχυση; Θα τα βρείτε και εδώ!

Πώς να επιλέξετε ένα γυναικείο σουτιέν;

Ένα σουτιέν που εφαρμόζει καλά σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατη, δεν χρειάζεται να καμπουριάζετε και το στήθος σας φαίνεται πιο σφριγηλό. Όμορφο ντεκολτέ θα δημιουργήσουν τα τριγωνικά σουτιέν με ενισχυμένα κυπελάκια, τα σαγηνευτικά σουτιέν bardot των οποίων το σχήμα τονίζει την πάνω γραμμή του στήθους, ή τα push-up σουτιέν που ανασηκώνουν και διαμορφώνουν φυσικά το μπούστο. Αν σας αρέσει να φοράτε στενά μπλουζάκια και φορέματα, προμηθευτείτε ένα ενισχυμένο σουτιέν χωρίς ραφές που είναι σχεδόν αόρατο κάτω από τα ρούχα σας.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

91-91 από 91 στοιχεία
στη σελίδα
91-91 από 91 στοιχεία