Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Τα σουτιέν, με ή χωρίς στηθόδεσμο, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας. Στηρίζουν και διαμορφώνουν το στήθος, δίνουν αυτοπεποίθηση και μπορούν επίσης να ανακουφίσουν τον πόνο στην πλάτη. Ένα χαλαρό μπλουζάκι, μπλουζάκι ή φόρεμα είναι μια προφανής επιλογή για ένα σουτιέν χωρίς ραφές με μπανέλα που είναι σχεδόν αόρατο κάτ...

Τα σουτιέν, με ή χωρίς στηθόδεσμο, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της γκαρνταρόμπας κάθε γυναίκας. Στηρίζουν και διαμορφώνουν το στήθος, δίνουν αυτοπεποίθηση και μπορούν επίσης να ανακουφίσουν τον πόνο στην πλάτη. Ένα χαλαρό μπλουζάκι, μπλουζάκι ή φόρεμα είναι μια προφανής επιλογή για ένα σουτιέν χωρίς ραφές με μπανέλα που είναι σχεδόν αόρατο κάτω από τα ρούχα. Μη φοβάστε λοιπόν να επενδύσετε σε γυναικεία εσώρουχα χωρίς ραφή, τα οποία χάρη στο ελαστικό υλικό προσαρμόζονται σε κάθε σιλουέτα, δεν τσιμπάνε ούτε σκίζονται πουθενά.

Πώς να επιλέξετε ένα γυναικείο σουτιέν;

Όταν επιλέγετε ένα σουτιέν, δεν είναι μόνο το μέγεθος και το κόψιμο που είναι σημαντικά, αλλά και η ποιότητα της κατασκευής και ο σχεδιασμός των ιμάντων. Οι κυρίες με μεγαλύτερο στήθος θα εκτιμήσουν τα ενισχυμένα σουτιέν με τους φαρδείς ιμάντες που δεν τσιμπάνε πουθενά, ενώ οι λιγότερο προικισμένες γυναίκες θα λατρέψουν τα άνετα σουτιέν με τα τριγωνικά κύπελλα που τονίζουν το φυσικό σχήμα του στήθους. Αν επιθυμείτε ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ, δεν πρέπει να παραλείψετε να επιλέξετε ένα σαγηνευτικό bardot, το σχήμα του οποίου τονίζει την πάνω γραμμή του στήθους, ή ένα push-up σουτιέν που ανασηκώνει και διαμορφώνει φυσικά το στήθος. 

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-15 από 15 στοιχεία
1-15 από 15 στοιχεία