Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Τα σουτιέν από μπαμπού δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα οποιασδήποτε γυναίκας. Δεν είναι μόνο εξαιρετικά ευχάριστα στην αφή και απαλά στο δέρμα, αλλά απορροφούν επίσης τον ιδρώτα, απορροφούν τις οσμές και εξισορροπούν αποτελεσματικά τις διαφορές θερμοκρασίας. Οι ιδιοκτήτριες με πιο πλούσιο μπούστο θα εκτιμήσουν ένα σουτιέν με μπανέλα, το...

Τα σουτιέν από μπαμπού δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα οποιασδήποτε γυναίκας. Δεν είναι μόνο εξαιρετικά ευχάριστα στην αφή και απαλά στο δέρμα, αλλά απορροφούν επίσης τον ιδρώτα, απορροφούν τις οσμές και εξισορροπούν αποτελεσματικά τις διαφορές θερμοκρασίας. Οι ιδιοκτήτριες με πιο πλούσιο μπούστο θα εκτιμήσουν ένα σουτιέν με μπανέλα, το οποίο θα τους δώσει την απαραίτητη στήριξη. Αν η πρωταρχική σας επιθυμία είναι η άνεση, θα λατρέψετε τα σουτιέν από μπαμπού χωρίς στηθόδεσμο - για παράδειγμα, μια δαντελένια μπραλέτα ή ένα ελαστικό αθλητικό σουτιέν.

Πώς να επιλέξετε ένα γυναικείο σουτιέν;

Ένα σουτιέν με καλή εφαρμογή είναι εύκολο να αναγνωριστεί - σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατη και το στήθος σας να φαίνεται πιο γεμάτο. Επιπλέον, αγκαλιάζει σφιχτά το σώμα χωρίς να πιέζει ή να πιέζει, διαμορφώνοντας φυσικά το στήθος και παρέχοντας στήριξη. Πώς να επιλέξετε ένα τέτοιο σουτιέν; Επικεντρωθείτε στο σωστό μέγεθος και κόψιμο, στην ποιότητα κατασκευής, στον τύπο των ιμάντων και τέλος στο σχέδιο των φλιτζανιών. Τα ενισχυμένα σουτιέν μεγεθύνουν οπτικά το μπούστο, τα τριγωνικά κυπελάκια τους δίνουν φυσικό σχήμα και τα push-up μαξιλαράκια ανασηκώνουν και διαμορφώνουν το στήθος. 

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-12 από 12 στοιχεία
1-12 από 12 στοιχεία