Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Ψάχνετε για αγορίστικα εσώρουχα που να είναι άνετα, κομψά και κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά; Στοιχηματίστε σε μποξεράκια για αγόρια από τη Fila ή τη Styx. Μπορούν να έχουν κοντό ή μακρύ πόδι και ένα αθλητικό, κλασικό ή υφαντό λάστιχο που τα κρατάει με ασφάλεια στη θέση τους. Μπορούν να φορεθούν κάτω από στενά παντελόνια ή για σπορ, καθώς εφα...

Ψάχνετε για αγορίστικα εσώρουχα που να είναι άνετα, κομψά και κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά; Στοιχηματίστε σε μποξεράκια για αγόρια από τη Fila ή τη Styx. Μπορούν να έχουν κοντό ή μακρύ πόδι και ένα αθλητικό, κλασικό ή υφαντό λάστιχο που τα κρατάει με ασφάλεια στη θέση τους. Μπορούν να φορεθούν κάτω από στενά παντελόνια ή για σπορ, καθώς εφαρμόζουν σαν γάντι. Προσοχή μόνο στις έντονες ραφές, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν φουσκάλες ή δυσάρεστο ξύσιμο.

Πώς να επιλέξετε εσώρουχα για αγόρια;

Δεδομένου ότι τα εσώρουχα για αγόρια έρχονται σε άμεση επαφή με το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, θα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από υλικό υψηλής ποιότητας. Για καθημερινή χρήση, επιλέξτε εσώρουχα από βαμβάκι που αναπνέει, ίνες μπαμπού ή μοντάλ. Από την άλλη πλευρά, οι τεχνητές ίνες πρέπει να αποφεύγονται, καθώς μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα των παιδιών και να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Το ερώτημα είναι επίσης αν θα επιλέξετε μποξεράκια για αγόρια, σλιπ ή σορτς. Τα φαρδιά σορτς φοριούνται κάτω από φαρδύτερα παντελόνια ή για ύπνο, ενώ τα αγορίστικα μποξεράκια και σλιπ εφαρμόζουν καλά στο σώμα, μπορούν να φορεθούν κάτω από στενά τζιν και είναι ιδανικά για σπορ.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-30 από 60 στοιχεία
στη σελίδα
1-30 από 60 στοιχεία