Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Πάρτε στην πριγκίπισσά σας ένα ζευγάρι πιτζάμες που θα την κάνουν να κοιμηθεί σαν όνειρο. Οι πιτζάμες για κορίτσια, καθώς και οι πιτζάμες για αγόρια, είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι, το οποίο είναι ιδανικό για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Επιπλέον, χαρακτηρίζονται από άνετη εφαρμογή και πρωτότυπο σχεδιασμό που θα κερδίσει τις καρδιές μικρώ...

Πάρτε στην πριγκίπισσά σας ένα ζευγάρι πιτζάμες που θα την κάνουν να κοιμηθεί σαν όνειρο. Οι πιτζάμες για κορίτσια, καθώς και οι πιτζάμες για αγόρια, είναι κατασκευασμένες από 100% βαμβάκι, το οποίο είναι ιδανικό για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Επιπλέον, χαρακτηρίζονται από άνετη εφαρμογή και πρωτότυπο σχεδιασμό που θα κερδίσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων κοριτσιών. Στο Trenýrkárna.cz θα βρείτε παιδικές πυτζάμες με κοντά μανίκια ιδανικές για το καλοκαίρι, καθώς και παιδικές πυτζάμες με μακριά μανίκια που θα σας κρατήσουν ζεστές τις νύχτες του χειμώνα.

Πώς να επιλέξετε ποιοτικές πιτζάμες για παιδιά

Για τις παιδικές πιτζάμες, συνιστούμε να επιλέξετε ένα μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από το μέγεθος που φοράει συνήθως το παιδί σας. Οι πιο φαρδιές πιτζάμες θα εξασφαλίσουν ότι το μωρό σας θα είναι αρκετά άνετο για να κοιμηθεί και δεν θα ιδρώνει τόσο πολύ. Δώστε επίσης προσοχή στις ραφές (δεν πρέπει να είναι πολύ τραχιές) και στην ποιότητα του υλικού. Προτιμήστε φυσικά υφάσματα που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Ομοίως, να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε εσώρουχα για κορίτσια, παιδικά σορτσάκια και κάλτσες - να λαμβάνετε πάντα υπόψη το ευαίσθητο δέρμα των μικρών παιδιών.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-19 από 19 στοιχεία
1-19 από 19 στοιχεία