Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Ψάχνετε για κάλτσες που θα κρατήσουν τα πόδια του παιδιού σας στεγνά και ζεστά; Στο Trenýrkárna.cz θα βρείτε τόσο κάλτσες για κορίτσια όσο και κάλτσες για αγόρια, οι οποίες διαφέρουν ως προς τον σχεδιασμό. Ενώ οι κάλτσες για τα κορίτσια συνήθως παίζουν με όλα τα χρώματα, οι κάλτσες για τα αγόρια είναι πιο συχνά διακοσμημένες με λογότυπα υπερηρώω...

Ψάχνετε για κάλτσες που θα κρατήσουν τα πόδια του παιδιού σας στεγνά και ζεστά; Στο Trenýrkárna.cz θα βρείτε τόσο κάλτσες για κορίτσια όσο και κάλτσες για αγόρια, οι οποίες διαφέρουν ως προς τον σχεδιασμό. Ενώ οι κάλτσες για τα κορίτσια συνήθως παίζουν με όλα τα χρώματα, οι κάλτσες για τα αγόρια είναι πιο συχνά διακοσμημένες με λογότυπα υπερηρώων ή χαρακτήρες του Star Wars. Έχετε ήδη κάλτσες για τα παιδιά; Προμηθευτείτε εσώρουχα για κορίτσια ή αγόρια για να συμπληρώσετε την γκαρνταρόμπα του παιδιού σας.

Το ποιοτικό υλικό είναι απαραίτητο

Σίγουρα θέλετε μόνο το καλύτερο για τα παιδιά σας. Έχετε αυτό κατά νου όταν επιλέγετε τα ρούχα σας και επικεντρωθείτε στο κόψιμο και την κατασκευή τους. Το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα θα εκτιμήσει τα υψηλής ποιότητας εσώρουχα, τα βρεφικά σορτσάκια και τις πιτζάμες από φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι ή το μπαμπού. Είναι ιδιαίτερα διαπνέοντα, ευχάριστα στην αφή και δεν προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις. Και πώς να ντύσετε τα παιδιά για τον αθλητισμό; Αποφύγετε τις τεχνητές ίνες και προτιμήστε τα εσώρουχα και τα ρούχα από φυσικό μαλλί μερινός, το οποίο απομακρύνει αποτελεσματικά τον ιδρώτα και απορροφά τις οσμές.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

91-120 από 133 στοιχεία
στη σελίδα