Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Χαρίστε στον εαυτό σας τη χαλάρωση που σας αξίζει μετά από μια κουραστική μέρα. Φορέστε μια άνετη ανδρική ρόμπα, βάλτε τα πόδια σας στο τραπέζι και αφήστε τις ανησυχίες σας πίσω σας. Τα ζεστά μπουρνούζια με κουκούλα ή γιακά θα σας κρατήσουν αξιόπιστα ζεστά και θα κάνουν τα μακρά χειμωνιάτικα βράδια πολύ πιο υποφερτά. Ρίξτε μια ματιά στα ανδρικά ...

Χαρίστε στον εαυτό σας τη χαλάρωση που σας αξίζει μετά από μια κουραστική μέρα. Φορέστε μια άνετη ανδρική ρόμπα, βάλτε τα πόδια σας στο τραπέζι και αφήστε τις ανησυχίες σας πίσω σας. Τα ζεστά μπουρνούζια με κουκούλα ή γιακά θα σας κρατήσουν αξιόπιστα ζεστά και θα κάνουν τα μακρά χειμωνιάτικα βράδια πολύ πιο υποφερτά. Ρίξτε μια ματιά στα ανδρικά πετσετέ μπουρνούζια ή στα Styx Czech, τα οποία περιέχουν υψηλό ποσοστό βαμβακιού. Και για την απόλυτη αίσθηση ευεξίας, μην ξεχάσετε να φορέσετε πλεκτές κάλτσες που θα σας ζεστάνουν μέχρι το μεδούλι.

Πώς να επιλέξετε το τέλειο μπουρνούζι

Όταν επιλέγετε μια ρόμπα, επικεντρωθείτε στο υλικό της. Ψάχνετε για ένα μπουρνούζι για το χειμώνα που θα σας κρατήσει ζεστούς μετά από ένα ζεστό μπάνιο ή ψάχνετε για ένα μπουρνούζι για το καλοκαίρι που μπορείτε απλά να ρίξετε πάνω από τις πιτζάμες σας και να βγείτε στη βεράντα; Στην πρώτη περίπτωση, θα εκτιμήσετε ένα πετσετέ, φανελένιο ή βαμβακερό μπουρνούζι που απορροφά καλά την υγρασία και σας κρατάει αξιόπιστα ζεστό. Αντίθετα, τα σατέν μπουρνούζια είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, καθώς είναι ευχάριστα δροσερά στο δέρμα. Και τι να φορέσω κάτω από τη ρόμπα; Σε μερικούς ανθρώπους αρέσει να το φορούν γυμνό, αλλά εμείς συνιστούμε να φοράτε καλά εφαρμοστά μποξεράκια ή σορτς.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-11 από 11 στοιχεία
1-11 από 11 στοιχεία