Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Με τα παιδικά εσώρουχα, η άνεση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Καθώς τα παιδιά κινούνται συνεχώς, τα εσώρουχά τους πρέπει να τους ταιριάζουν σαν δεύτερο δέρμα. Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να πληροί ένα παιδικόεσώρουχα? Πάνω απ' όλα, θα πρέπει να αναπνέει και να απορροφά τον ιδρώτα. Για παράδειγμα, τα παιδιά ιδρώνουν απίστευτα...

Με τα παιδικά εσώρουχα, η άνεση είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Καθώς τα παιδιά κινούνται συνεχώς, τα εσώρουχά τους πρέπει να τους ταιριάζουν σαν δεύτερο δέρμα. Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να πληροί ένα παιδικόεσώρουχα? Πάνω απ' όλα, θα πρέπει να αναπνέει και να απορροφά τον ιδρώτα. Για παράδειγμα, τα παιδιά ιδρώνουν απίστευτα όταν παίζουν κρυφτό. Επιπλέον, τα εσώρουχα δεν πρέπει να περιορίζουν την κίνησή τους. Φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα για τα παιδιά είναι να τους αρέσουν τα εσώρουχα, οπότε προτιμήστε παιχνιδιάρικα σχέδια, όπως χαρακτήρες παραμυθιών ή χαριτωμένα ζώα.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε εσώρουχα για κορίτσια;

Τα εσώρουχα των κοριτσιών πρέπει να έχουν το σωστό μέγεθος. Το εσώρουχο δεν πρέπει να γλιστράει προς τα κάτω κατά την κίνηση, αλλά ούτε και να είναι άσκοπα χαλαρό. Ελέγξτε τα λάστιχα στη μέση και γύρω από τους μηρούς. Δεν πρέπει να προκαλούν φουσκάλες. Αν πιάνατε το εσώρουχο του μικρού κοριτσιού, θα προέκυπταν εκδορές και ενδεχομένως αλλεργική αντίδραση. Τα ποιοτικά βρεφικά εσώρουχα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά. Τα πιο δημοφιλή είναι το βαμβάκι, το βιολογικό βαμβάκι και το μπαμπού. Η ελαστάνη προσθέτει ελαστικότητα στο βαμβακερό ύφασμα, οπότε μπορείτε να επιλέξετε άνετα βρεφικά εσώρουχα από μείγμα βαμβακιού/ελαστάνης. Τα εσώρουχα για κορίτσια μπορούν να αγοραστούν σε σετ, αλλά και μεμονωμένα. Σίγουρα θα ενθουσιάσετε το παιδί σας με χαρούμενα κοριτσίστικα εσώρουχα. Τα μικρότερα κορίτσια θα λατρέψουν τα εσώρουχα με παιδικά μοτίβα. Εάν έχετε μια νεαρή κοπέλα στο σπίτι που της αρέσει να ταιριάζει με τα ρούχα της, μπορείτε επίσης να της πάρετε ένα ζευγάρι παιδικά εσώρουχα. κάλτσες ή σουτιέν σε παρόμοιο χρώμα ή μοτίβο.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-20 από 20 στοιχεία
1-20 από 20 στοιχεία