Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Όταν επιλέγετε παιδικά εσώρουχα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η άνεση. Επομένως, επικεντρωθείτε στο σωστό μέγεθος και κόψιμο, αλλά και στην ποιότητα του υλικού. Αγόρια εσώρουχα πρέπει να εφαρμόζουν τέλεια. Να θυμάστε ότι τα αγόρια δεν κάθονται ακίνητα για αρκετή ώρα, οπότε τα εσώρουχα για παιδιά πρέπει να είναι ιδιαίτερα διαπνέοντα. Είναι σημα...

Όταν επιλέγετε παιδικά εσώρουχα, το πιο σημαντικό πράγμα είναι η άνεση. Επομένως, επικεντρωθείτε στο σωστό μέγεθος και κόψιμο, αλλά και στην ποιότητα του υλικού. Αγόρια εσώρουχα πρέπει να εφαρμόζουν τέλεια. Να θυμάστε ότι τα αγόρια δεν κάθονται ακίνητα για αρκετή ώρα, οπότε τα εσώρουχα για παιδιά πρέπει να είναι ιδιαίτερα διαπνέοντα. Είναι σημαντικό να είναι επαρκώς ιδρωτοαπορροφητικό. Τα εσώρουχα για τα αγόρια χωρίζονται σε σλιπ, σορτς και μποξεράκια. Εάν το αγοράκι σας έχει ξεπεράσει τις πάνες και επιλέγετε τα πρώτα του εσώρουχα, ξεκινήστε με τα σλιπ.

Τι αξίζει να γνωρίζετε για τα βρεφικά σλιπ;

Η επιλογή εσωρούχων για τα παιδιά είναι πιο δύσκολη από την επιλογή άλλων ειδών ένδυσης. Τα εσώρουχα αγγίζουν άμεσα το δέρμα, οπότε είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα υλικό που δεν ερεθίζει το δέρμα. Όταν κόβετε, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να τσιμπάει πουθενά. Τα λάστιχα στα εσώρουχα των αγοριών δεν πρέπει να προκαλούν φουσκάλες στη μέση ή γύρω από τους γοφούς. Γιατί να επιλέξετε το σλιπ ως το πρώτο εσώρουχο για τα αγόρια; Επειδή θα βοηθήσουν στη μετάβαση από τις πάνες στην εκπαίδευση στο γιογιό. Τα καλύτερης ποιότητας σλιπ για παιδιά είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι ή από μείγμα βαμβακιού και ελαστάνης. Το βαμβάκι αναπνέει τέλεια και απορροφά τον ιδρώτα. Επιπλέον, είναι ένα φυσικό υλικό που είναι υποαλλεργικό. Τα παιδιά συνήθως δεν ενδιαφέρονται για το υλικό ή το κόψιμο. Ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για τον σχεδιασμό. Αν θέλετε να κάνετε τον απόγονό σας ευτυχισμένο, πάρτε του εσώρουχα με τον Spiderman ή τον McQueen. Διατίθεται επίσης σε δημοφιλή μοτίβα κάλτσες a παντόφλες.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Τσεχική μάρκα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-15 από 15 στοιχεία
1-15 από 15 στοιχεία