Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Οι κάλτσες για κορίτσια ανήκουν μαζί με εσώρουχα a σουτιέν μεταξύ των βασικών τύπων παιδικών εσωρούχων. Όταν επιλέγετε παιδικές κάλτσες, είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε κυρίως στην ποιότητα της ραφής. Επικεντρωθείτε στο υλικό, αλλά και στο κόψιμο. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, μπορείτε να επιλέξετε κάλτσες με αντιολισθητικό φινίρισμα. Ό...

Οι κάλτσες για κορίτσια ανήκουν μαζί με εσώρουχα a σουτιέν μεταξύ των βασικών τύπων παιδικών εσωρούχων. Όταν επιλέγετε παιδικές κάλτσες, είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε κυρίως στην ποιότητα της ραφής. Επικεντρωθείτε στο υλικό, αλλά και στο κόψιμο. Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού, μπορείτε να επιλέξετε κάλτσες με αντιολισθητικό φινίρισμα. Όταν επιλέγουν κάλτσες για παιδιά, οι γονείς θα δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα του σχεδιασμού. Τα παιδιά θα ενδιαφερθούν για το σχεδιασμό. Αφήστε τα να επιλέξουν το σχέδιο ή το χρώμα. Προτιμούν να φορούν κάλτσες. Σε γενικές γραμμές, οι πολύχρωμες και χαρούμενες κάλτσες για κορίτσια είναι οι πιο δημοφιλείς.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε κάλτσες για κορίτσια;

Οι παιδικές κάλτσες δεν πρέπει να πιέζουν πουθενά. Στην περιοχή των δακτύλων των ποδιών, οι κάλτσες πρέπει να είναι αρκετά φαρδιές ώστε να μην τραβούν τα δάχτυλα των ποδιών μεταξύ τους. Τα δάχτυλα πρέπει να έχουν χώρο για να κινούνται ελεύθερα. Όταν επιλέγετε, κοιτάξτε επίσης το στρίφωμα. Το στρίφωμα δεν πρέπει να σφίγγει τη γάμπα στην περίπτωση των ψηλών κάλτσων και δεν πρέπει να πιέζει τον αστράγαλο στην περίπτωση των χαμηλών κάλτσων. Η επιλογή του σωστού μεγέθους είναι σημαντική. Οι μικρές κάλτσες θα γλιστρήσουν και θα σπρώξουν, ενώ οι μεγάλες θα μαζευτούν και θα προκαλέσουν φουσκάλες. Όσον αφορά τα υλικά, είναι καλύτερο να επιλέγετε κάλτσες με όσο το δυνατόν περισσότερο βαμβάκι. Δεν πρέπει επίσης να λείπει το ελαστάν, χάρη στο οποίο η κάλτσα προσαρμόζεται τέλεια στο πόδι. Οι κάλτσες για κορίτσια διατίθενται με διαφορετικά σχέδια. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα κοριτσίστικο σορτς ή πιτζάμες.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-30 από 133 στοιχεία
στη σελίδα
1-30 από 133 στοιχεία