Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Ποιο είναι το νόημα, αν τα πόδια σας κρυώνουν σε κρύο καιρό, δεν μπορείτε να τα κρατήσετε ζεστά με ένα επιπλέον πουλόβερ. Τις χειμωνιάτικες ημέρες, φορέστε ανδρικές ζεστές κάλτσες που θα πρέπει να έχουν ύψος περίπου μέχρι το μέσο της γάμπας. Αυτό θα κρατήσει τα πόδια σας ζεστά. Επιλέξτε ζεστές ανδρικές κάλτσες ανάλογα με το αν θέλετε να χαλαρώ...

Ποιο είναι το νόημα, αν τα πόδια σας κρυώνουν σε κρύο καιρό, δεν μπορείτε να τα κρατήσετε ζεστά με ένα επιπλέον πουλόβερ. Τις χειμωνιάτικες ημέρες, φορέστε ανδρικές ζεστές κάλτσες που θα πρέπει να έχουν ύψος περίπου μέχρι το μέσο της γάμπας. Αυτό θα κρατήσει τα πόδια σας ζεστά. Επιλέξτε ζεστές ανδρικές κάλτσες ανάλογα με το αν θέλετε να χαλαρώσετε στο σπίτι και να απολαύσετε την ύπαιθρο με αυτές. περιπέτειες.

Διατηρήστε τα πόδια ζεστά στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους

Είναι οι καλύτεροι στον αθλητισμό λειτουργικό μονωμένες κάλτσες για άνδρες. Έχουν επίπεδη ραφή, ώστε τίποτα να μην περιορίζει την κίνησή σας και να μην πονάει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για δυσάρεστες φουσκάλες. Κατά τη διάρκεια του αθλητισμού, οι κάλτσες καταπονούνται περισσότερο στην περιοχή γύρω από τα δάχτυλα των ποδιών και τη φτέρνα. Επομένως, αξίζει να ενισχυθεί το υλικό. Οι πιο ζεστές χειμερινές κάλτσες για άνδρες είναι αυτές που είναι κατασκευασμένες από μαλλί μερίνο. Είναι απόλυτα ζεστό και απομακρύνει τέλεια τον ιδρώτα από το πόδι. Εξάλλου, από μερινό υλικό χρησιμοποιείται επίσης για λειτουργικά εσώρουχα, τα οποία είναι ιδανικά για τις κρύες ημέρες. Στο σπίτι, οι πλεκτές ανδρικές κάλτσες θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά. Είναι πιο παχιά και πιο μαλακά. Είναι ιδανικά όχι μόνο για να χαλαρώνετε το βράδυ, αλλά και για να κρατάτε τα πόδια σας ζεστά κάτω από το πάπλωμα.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-13 από 13 στοιχεία
1-13 από 13 στοιχεία