Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Γνωρίζατε ότι τα κρύα πόδια μπορεί να ευθύνονται για την κακή διάθεση το χειμώνα; Γι' αυτό δεν πρέπει να λείπουν οι ζεστές γυναικείες κάλτσες από την ντουλάπα σας. Αν τα πόδια σας κρυώνουν, ένα επιπλέον στρώμα ρούχων δεν θα βοηθήσει. Οι κατάλληλες χειμερινές κάλτσες για τις γυναίκες πρέπει να φτάνουν τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της γάμπας για να κ...

Γνωρίζατε ότι τα κρύα πόδια μπορεί να ευθύνονται για την κακή διάθεση το χειμώνα; Γι' αυτό δεν πρέπει να λείπουν οι ζεστές γυναικείες κάλτσες από την ντουλάπα σας. Αν τα πόδια σας κρυώνουν, ένα επιπλέον στρώμα ρούχων δεν θα βοηθήσει. Οι κατάλληλες χειμερινές κάλτσες για τις γυναίκες πρέπει να φτάνουν τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της γάμπας για να καλύπτουν καλύτερα την περιοχή του αστραγάλου. Δώστε προσοχή στο στρίφωμα, το οποίο δεν πρέπει να πιέζει το πόδι, αλλά ούτε και να είναι πολύ χαλαρό. Επιλέξτε ζεστές κάλτσες για γυναίκες ανάλογα με το αν θέλετε να αθλείστε ή να χαλαρώσετε στο σπίτι.

Ζεστές κάλτσες ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας

Επιλέξτε μονωμένες κάλτσες για γυναίκες ανάλογα με το σκοπό. Αν πρόκειται να κάνετε πατινάζ, σκι, σκι ανωμάλου δρόμου ή απλώς να περπατήσετε, επιλέξτε λειτουργικές κάλτσες που θα κρατούν τα πόδια σας ζεστά αλλά και θα απομακρύνουν τον ιδρώτα που μπορεί να κάνει τα πόδια σας να κρυώνουν μετά από λίγο. Το πιο δημοφιλές λειτουργικό εσώρουχο είναι το μαλλί μερίνο. Γνωρίζατε ότι διατίθενται επίσης κάλτσες μερινόκερου; Ειδικά τις χειμερινές ημέρες θα εκτιμήσετε τις τέλειες θερμορυθμιστικές τους ιδιότητες και την εξαιρετική άοσμη απορροφητικότητα. Για στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι δίπλα στο τζάκι ή κάτω από μια κουβέρτα, φορέστε άνετες πλεκτές γυναικείες κάλτσες που θα φροντίσουν για την τέλεια θερμική σας άνεση.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-13 από 13 στοιχεία
1-13 από 13 στοιχεία