Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Το εσώρουχο είναι το πιο κοντινό πράγμα στο σώμα σας. Θα το φοράτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, γι' αυτό φροντίστε να το επιλέξετε με βάση τα ποιοτικά υλικά. Για καθημερινή χρήση συνιστάται το βαμβάκι, στο οποίο το δέρμα σας είναι πιο ευτυχισμένο. Μια πολύ καλή απόφαση είναι το ύφασμα μπαμπού, το οποίο είναι επίσης αντιβακτηριδιακό. Απομακρύν...

Το εσώρουχο είναι το πιο κοντινό πράγμα στο σώμα σας. Θα το φοράτε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, γι' αυτό φροντίστε να το επιλέξετε με βάση τα ποιοτικά υλικά. Για καθημερινή χρήση συνιστάται το βαμβάκι, στο οποίο το δέρμα σας είναι πιο ευτυχισμένο. Μια πολύ καλή απόφαση είναι το ύφασμα μπαμπού, το οποίο είναι επίσης αντιβακτηριδιακό. Απομακρύνει τέλεια τον ιδρώτα και αποτρέπει το σχηματισμό μικροοργανισμών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιείται επίσης για γυναικεία αθλητικά ρούχα. Λένε: η ποιότητα έχει το τίμημά της. Αλλά αν έχετε το νου σας στις προσφορές, μπορείτε να αποκτήσετε γυναικεία εσώρουχα με σημαντική έκπτωση. Για παράδειγμα, προσέξτε για πακέτα εσώρουχων και άλλων τύπων γυναικείων εσωρούχων σε προσφορά.

Δημοφιλή κοψίματα σουτιέν

Ακόμη και αν αγοράσετε γυναικεία εσώρουχα σε έκπτωση, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακής ποιότητας. Η ποιότητα δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στο εμπορικό σήμα, αλλά και στα υλικά παραγωγής. Τα καλύτερης ποιότητας γυναικεία σουτιέν για καθημερινή χρήση είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι. Μπορείτε να επιλέξετε τα κλασικά ενισχυμένα κυπελάκια, αλλά και τα δημοφιλή τριγωνικά σουτιέν στα οποία το στήθος έχει το φυσικό του σχήμα. Αν πηγαίνετε στο γυμναστήριο, στο τρέξιμο ή σε οποιαδήποτε άλλη αθλητική δραστηριότητα, δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σας ένα αθλητικό σουτιέν που κρατάει το στήθος σας στη θέση του και απομακρύνει αξιόπιστα τον ιδρώτα από το σώμα σας.

Εσώρουχα και γυναικεία σορτς

Αν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα και ψάχνετε για φθηνά γυναικεία εσώρουχα, αναζητήστε τις εκπτώσεις και τα πακέτα ευκαιρίας. Κατά τη διάρκεια αυτών των εκπτωτικών προσφορών μπορείτε να αγοράσετε ποιοτικά γυναικεία εσώρουχα για λίγες μόνο κορώνες. Απλά επιλέξτε αν προτιμάτε ένα κλασικό κόψιμο ή αν προτιμάτε ένα στρινγκ, βραζιλιάνικο ή σλιπ μπόξερ. Οι στιγμές άνεσης απολαμβάνονται καλύτερα με γυναικεία βαμβακερά σορτς με χαρούμενα μοτίβα. Όσον αφορά τα υλικά, η επιδερμίδα σας θα εκτιμήσει περισσότερο το μείγμα βαμβακιού και ελαστάνης. Η ελαστάνη προσδίδει στο βαμβάκι ελαστικότητα, ώστε το εσώρουχο να εφαρμόζει τέλεια στο σώμα.

Περισσότερα γυναικεία εσώρουχα προς πώληση

Μπορείτε να αγοράσετε όχι μόνο γυναικεία εσώρουχα και σουτιέν, αλλά και κάλτσες, πιτζάμες ή μπλουζάκια. Δημοφιλή είναι τα πακέτα με κάλτσες σε τιμή ευκαιρίας στα οποία μπορείτε να βρείτε πολλά ζευγάρια. Σήμερα, οι κάλτσες θεωρούνται ένα διακριτικό αξεσουάρ και πρέπει επομένως να φαίνονται. Επιλέξτε διασκεδαστικές κάλτσες για να αναβαθμίσετε το ντύσιμό σας. Διατίθενται επίσης παιχνιδιάρικα και πολύχρωμα σχέδια για εσώρουχα, σορτς, σουτιέν και μαγιό. Μπορεί να βρείτε προσφορά δωρεάν αποστολής σε ορισμένα εσώρουχα.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-30 από 174 στοιχεία
στη σελίδα
1-30 από 174 στοιχεία