Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Χάρη στην πώληση παιδικών ρούχων μπορείτε να αποκτήσετε επιλεγμένα κομμάτια σε ελκυστικές τιμές. Οι εκπτώσεις στα παιδικά ρούχα φτάνουν έως και 80%. Σε ελκυστική τιμή μπορείτε να αποκτήσετε κάλτσες, εσώρουχα, σλιπ, μποξεράκια ή σορτς μπόξερ. Κάντε τα παιδιά σας ευτυχισμένα με εσώρουχα σε έντονα χρώματα. Και τι είναι αυτό που τους χαμογελάει γνήσ...

Χάρη στην πώληση παιδικών ρούχων μπορείτε να αποκτήσετε επιλεγμένα κομμάτια σε ελκυστικές τιμές. Οι εκπτώσεις στα παιδικά ρούχα φτάνουν έως και 80%. Σε ελκυστική τιμή μπορείτε να αποκτήσετε κάλτσες, εσώρουχα, σλιπ, μποξεράκια ή σορτς μπόξερ. Κάντε τα παιδιά σας ευτυχισμένα με εσώρουχα σε έντονα χρώματα. Και τι είναι αυτό που τους χαμογελάει γνήσια; Εσώρουχα με χαρούμενα σχέδια. Τι θα λέγατε για ζώα, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων ή εικόνες κόμικς;

Πώληση παιδικών ειδών

Από ποια παιδικά ρούχα μπορείτε να επιλέξετε; Για τα αγόρια έχουμε ετοιμάσει σορτς, μποξεράκια και σλιπ σε κλασικό μονόχρωμο σχέδιο, αλλά και με κομψά σχέδια. Τι θα λέγατε για ρίγες, καρό, νυχτερίδες ή Paw Patrol; Για τα κορίτσια, υπάρχουν βαμβακερά εσώρουχα με εικόνες της Minnie, της κούκλας Barbie ή με εκτυπώσεις ζώων. Οι κάλτσες για αγόρια και κορίτσια είναι διαθέσιμες τόσο σε ψηλές όσο και σε αστράγαλο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σπορ και κλασικό σχεδιασμό. Ακόμη και οι κάλτσες έχουν παιχνιδιάρικο και ελκυστικό σχέδιο.

Τι πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή

Όταν επιλέγετε φθηνά παιδικά εσώρουχα και ρούχα, δώστε προσοχή στα υλικά κατασκευής, τα κοψίματα και το σωστό μέγεθος. Οι κάλτσες δεν πρέπει να μαζεύονται, αλλά ταυτόχρονα τα δάχτυλα των ποδιών πρέπει να έχουν αρκετό χώρο. Ο αστράγαλος δεν πρέπει να πιέζεται σε αυτά. Για αγορίστικα μποξεράκια και σορτσάκια, θέλετε ένα υφασμάτινο ελαστικό που είναι άνετο, δεν πιέζει και κρατάει το εσώρουχο στη θέση του. Τα εσώρουχα των κοριτσιών δεν πρέπει να τρίβουν το βουβωνικό τμήμα του ποδιού. Το ελαστικό άκρο δεν πρέπει να προκαλεί φουσκάλες. Επιλέξτε εσώρουχα που είναι κατασκευασμένα κυρίως από βαμβάκι ή βαμβάκι και ελαστάν, το οποίο του προσδίδει ελαστικότητα. Σε αυτά τα υλικά, το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα αισθάνεται ευτυχισμένο.

Τι είναι τα εκπτωτικά πακέτα

Αν θέλετε να αγοράσετε φθηνά ρούχα για παιδιά, θα σας ενδιαφέρουν τα πακέτα εσωρούχων με έκπτωση. Στη συσκευασία θα βρείτε συνήθως τρία ή περισσότερα κομμάτια που είτε είναι ίδια είτε διαφέρουν στο σχεδιασμό. Η αγορά εσωρούχων σε σετ με έκπτωση θα σας κοστίσει λιγότερο από το να αγοράζετε ένα κάθε φορά.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

181-192 από 192 στοιχεία
στη σελίδα
181-192 από 192 στοιχεία