Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Σας βάζουν σε πειρασμό τα μαύρα εσώρουχα; Ξεχάστε την προκατειλημμένη αντίληψη ότι είναι το χρώμα της θλίψης. Τα μαύρα εσώρουχα είναι διαχρονικά, κομψά και αισθησιακά. Θα αισθάνεστε υπέροχα με αυτό είτε αθλείστε, είτε έχετε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση, είτε βρίσκεστε στο θέατρο, είτε απλά αράζετε στο σπίτι. Τα μαύρα εσώρουχα είναι επίσ...

Σας βάζουν σε πειρασμό τα μαύρα εσώρουχα; Ξεχάστε την προκατειλημμένη αντίληψη ότι είναι το χρώμα της θλίψης. Τα μαύρα εσώρουχα είναι διαχρονικά, κομψά και αισθησιακά. Θα αισθάνεστε υπέροχα με αυτό είτε αθλείστε, είτε έχετε μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση, είτε βρίσκεστε στο θέατρο, είτε απλά αράζετε στο σπίτι. Τα μαύρα εσώρουχα είναι επίσης ένα κέρδος για τα παιδιά, ή μάλλον για τους γονείς τους. Οι λεκέδες δεν γίνονται μόνο μαύροι. Να θυμάστε όμως ότι το μαύρο δεν είναι κατάλληλο κάτω από ανοιχτόχρωμα ρούχα. Σε αυτή την περίπτωση, προτιμήστε λευκά εσώρουχα. Έτσι αποφεύγεται το πιο συνηθισμένο λάθος της μόδας.

Μαύρα εσώρουχα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά

Τα μαύρα σορτς και τα σορτς μπόξερ δεν πρέπει να λείπουν από την ανδρική ντουλάπα. Εκτός από πρακτικό, το μαύρο χρώμα προσελκύει και το ωραίο φύλο. Το μαύρο χρώμα των ανδρικών εσωρούχων παραπέμπει στην εξουσία, τη δύναμη και την κομψότητα. Οι κυρίες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μαύρα σουτιέν, εσώρουχα, στρινγκ και καυτά βραζιλιάνικα. Το γυναικείο εσώρουχο σε μαύρο χρώμα είναι κατάλληλο για περιστασιακή χρήση, αλλά και για προσωπικές στιγμές. Απλά πιάστε το σωστό υλικό. Ενώ τα φυσικά υλικά όπως το βαμβάκι, το βιολογικό βαμβάκι ή το μπαμπού είναι πιο άνετα για καθημερινή χρήση, τα πολυτελή και σαγηνευτικά εσώρουχα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από σατέν και ελαφριά τεχνητά υλικά. Ποντάρετε στο συνδυασμό με δαντέλα και θα μετατραπείτε σε θεά της κρεβατοκάμαρας.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-30 από 663 στοιχεία
στη σελίδα
1-30 από 663 στοιχεία