Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Σε ποιον δεν αρέσει να εξοικονομεί χρήματα όταν ψωνίζει; Όποιος προσέχει προσεκτικά τον προϋπολογισμό του προσπαθεί να ψωνίζει ποιοτικά είδη ιδανικά με έκπτωση. Τα εκπτωτικά προϊόντα δεν σημαίνουν απαραίτητα κακής ποιότητας προϊόντα. Απλά να ξέρετε ότι αγοράζετε από έναν αποδεδειγμένο και αξιόπιστο λιανοπωλητή. Πολλές ποιοτικές μάρκες προετοιμάζ...

Σε ποιον δεν αρέσει να εξοικονομεί χρήματα όταν ψωνίζει; Όποιος προσέχει προσεκτικά τον προϋπολογισμό του προσπαθεί να ψωνίζει ποιοτικά είδη ιδανικά με έκπτωση. Τα εκπτωτικά προϊόντα δεν σημαίνουν απαραίτητα κακής ποιότητας προϊόντα. Απλά να ξέρετε ότι αγοράζετε από έναν αποδεδειγμένο και αξιόπιστο λιανοπωλητή. Πολλές ποιοτικές μάρκες προετοιμάζουν προσφορές και πωλήσεις για τους πελάτες τους, χάρη στις οποίες μπορούν να αγοράσουν επώνυμα προϊόντα σε καλύτερες τιμές.

Τι σημαίνει κατεστραμμένη συσκευασία;

Τα προϊόντα με κατεστραμμένη συσκευασία μπορούν συνήθως να αγοραστούν με έκπτωση δεκάδων τοις εκατό. Τα ίδια τα εμπορεύματα δεν έχουν υποστεί ζημιά. Μόνο η αρχική συσκευασία έχει αλλοιωθεί. Ζημιές στη συσκευασία των εμπορευμάτων μπορεί να προκληθούν κατά το χειρισμό στην αποθήκη, στο κατάστημα ή κατά τη μεταφορά. Το κάλυμμα μπορεί να έχει χτυπήματα ή μόνο ελαφρές ζημιές. Τα εμπορεύματα που αποσυσκευάζονται, π.χ. για επιθεώρηση, εμπίπτουν επίσης σε αυτή την κατηγορία. Το μόνο μειονέκτημα που έχουν τα προϊόντα είναι η υποβαθμισμένη συσκευασία. Εάν ενδιαφέρεστε κυρίως για την ποιότητα των αγαθών και δεν βασίζεστε στην αρχική συσκευασία, μια τέτοια αγορά είναι συμφέρουσα για εσάς. Η πώληση αγαθών με κατεστραμμένη συσκευασία είναι μία από τις δημοφιλείς εκπτωτικές προσφορές, οι οποίες περιλαμβάνουν δωρεάν αποστολή ή συσκευασία με έκπτωση.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Τσεχική μάρκα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-1 από 1 στοιχείο
1-1 από 1 στοιχείο