Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Ψάχνετε για πρακτικά εσώρουχα για παιδιά; Τραβήξτε μαύρα εσώρουχα για μωρά. Το πλεονέκτημα του μαύρου χρώματος είναι ότι πραγματικά κρύβει πολλά. Τα παιδιά είναι σαν μια σακούλα με ψύλλους. Δεν κάθονται ακίνητα για αρκετή ώρα και τα βρώμικα ρούχα και εσώρουχα είναι στην ημερήσια διάταξη. Απλά θυμηθείτε όταν μπαίνουν από έξω, βγάζουν τα παπούτσια...

Ψάχνετε για πρακτικά εσώρουχα για παιδιά; Τραβήξτε μαύρα εσώρουχα για μωρά. Το πλεονέκτημα του μαύρου χρώματος είναι ότι πραγματικά κρύβει πολλά. Τα παιδιά είναι σαν μια σακούλα με ψύλλους. Δεν κάθονται ακίνητα για αρκετή ώρα και τα βρώμικα ρούχα και εσώρουχα είναι στην ημερήσια διάταξη. Απλά θυμηθείτε όταν μπαίνουν από έξω, βγάζουν τα παπούτσια τους και βλέπετε κάλτσες που το πρωί ήταν ακόμα ολόλευκες ή χρωματιστές! Εξοικονομήστε τα νεύρα σας και πάρτε στα παιδιά σας μαύρες βρεφικές κάλτσες. Ακόμα και αν υπάρχει λεκές πάνω τους μετά το πλύσιμο, δεν θα φαίνεται. Και ξέρατε ότι τα παιδιά θεωρούν το μαύρο ως χρώμα των ενηλίκων; Κάντε τα ευτυχισμένα με μαύρα εσώρουχα για κορίτσια ή αγόρια. Θα αισθάνονται περήφανοι!

Άνετο κόψιμο και ευχάριστα υλικά του εσωρούχου σε μαύρο χρώμα

Το άλφα και το ωμέγα των παιδικών εσωρούχων είναι το ποιοτικό υλικό παραγωγής και η τέλεια εφαρμογή. Όσον αφορά το υλικό, επιλέξτε κυρίως φυσικά υλικά. Ιδανικό είναι 100% βαμβάκι ή συνδυασμός με ελαστάν. Το μείγμα βαμβακιού/ελαστανίου χρησιμοποιείται κυρίως για τη ραφή μαύρων παιδικών μποξεράκια και εσώρουχα. Εξασφαλίζει ότι το εσώρουχο εφαρμόζει τέλεια στο σώμα. Για τα μαύρα παιδικά σορτσάκια, λάβετε υπόψη σας ιδιαίτερα το ελαστικό στη μέση, το οποίο εξασφαλίζει ότι το σορτσάκι δεν γλιστράει προς τα κάτω. Το λάστιχο πρέπει να είναι αρκετά φαρδύ, δεν πρέπει να τσιμπάει ή να γρατζουνάει. Για τα εσώρουχα των κοριτσιών, επικεντρωθείτε στο λάστιχο γύρω από τους μηρούς. Θα πρέπει να ακολουθούν το πόδι του παιδιού, αλλά να μην είναι στενά ή άσκοπα χαλαρά.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-5 από 5 στοιχεία
1-5 από 5 στοιχεία