Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Έχετε μια καμπαρντίνα στο σπίτι; Και μήπως έχει ήδη παιδικά εσώρουχα με χαρούμενα μοτίβα στο κομοδίνο του; Κάντε τους μικρούς σας φίλους ευτυχισμένους με πολύχρωμα παιδικά σορτς. Και μην ξεχάσετε να τους πείτε ότι τα χρωματιστά σορτς φοριούνται και από τους ενήλικες. Το πολύχρωμο σορτς για αγόρια έχει άνετη φαρδιά ελαστική ζώνη και τέλεια φαρδιά...

Έχετε μια καμπαρντίνα στο σπίτι; Και μήπως έχει ήδη παιδικά εσώρουχα με χαρούμενα μοτίβα στο κομοδίνο του; Κάντε τους μικρούς σας φίλους ευτυχισμένους με πολύχρωμα παιδικά σορτς. Και μην ξεχάσετε να τους πείτε ότι τα χρωματιστά σορτς φοριούνται και από τους ενήλικες. Το πολύχρωμο σορτς για αγόρια έχει άνετη φαρδιά ελαστική ζώνη και τέλεια φαρδιά εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να τους αγοράσετε κομψές κάλτσες που θα ταιριάζουν με τα παιδικά σορτς με χαρούμενα μοτίβα.

Χαρούμενα εσώρουχα για παιδιά

Αφυπνίστε τη φαντασία των παιδιών σας, ενθαρρύνετε το παιχνίδι και κάντε τα να νιώσουν ξεχωριστά. Αφήστε τα να κυκλοφορούν με πολύχρωμα παιδικά εσώρουχα. Τα ποιοτικά παιδικά σορτς, καθώς και τα μποξεράκια και τα εσώρουχα κατασκευάζονται από φυσικά υλικά, κυρίως βαμβάκι. Το βαμβάκι είναι υποαλλεργικό, οπότε ακόμη και παιδιά με πολύ ευαίσθητο δέρμα μπορούν να το φορέσουν. Μπορείτε επίσης να βρείτε τσεχικά σορτς για παιδιά, ραμμένα από τη μάρκα Styx. Τα εσώρουχα παράγονται στην Τσεχική Δημοκρατία και είναι μοναδικά στο σχεδιασμό τους. Αλλά δεν υστερεί ούτε σε επίπεδο άνεσης. Η φαρδιά ελαστική ζώνη κρατάει το σορτς στη θέση του αλλά δεν κόβει. Το εκλεπτυσμένο κόψιμο δεν αγκαλιάζει άσκοπα το σώμα, αλλά ούτε και απομακρύνεται. Αυτά είναι σορτς που απλά ταιριάζουν στον τύπο σας.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-30 από 56 στοιχεία
στη σελίδα
1-30 από 56 στοιχεία