Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Τα εσώρουχα για τα παιδιά πρέπει, φυσικά, να είναι άνετα, αλλά και χαρούμενα και πολύχρωμα. Τα πολύχρωμα σορτς μποξεράκια για παιδιά είναι γεμάτα χρώμα, αλλά και διασκεδαστικά με χαρούμενα σχέδια. Τα πολύχρωμα μποξεράκια θα κερδίσουν τα αγόρια. Εξάλλου, τα χαρούμενα εσώρουχα δεν θα κάνουν μόνο τα αγόρια ευτυχισμένα, αλλά και τα κορίτσια. Κάντε τ...

Τα εσώρουχα για τα παιδιά πρέπει, φυσικά, να είναι άνετα, αλλά και χαρούμενα και πολύχρωμα. Τα πολύχρωμα σορτς μποξεράκια για παιδιά είναι γεμάτα χρώμα, αλλά και διασκεδαστικά με χαρούμενα σχέδια. Τα πολύχρωμα μποξεράκια θα κερδίσουν τα αγόρια. Εξάλλου, τα χαρούμενα εσώρουχα δεν θα κάνουν μόνο τα αγόρια ευτυχισμένα, αλλά και τα κορίτσια. Κάντε τις ευτυχισμένες με εσώρουχα με χαρούμενα μοτίβα.

Παιδικό σορτσάκι μποξεράκι από υλικά υψηλής ποιότητας

Τα παιδικά σορτς μποξεράκια με χαρούμενα μοτίβα ράβονται κυρίως από φυσικά υλικά. Το δέρμα των παιδιών είναι πολύ ευαίσθητο και επομένως τα τεχνητά υλικά που ερεθίζουν το δέρμα δεν είναι κατάλληλα για αυτά. Η καλύτερη επιλογή είναι τα εσώρουχα για αγόρια από βαμβάκι. Το βαμβάκι είναι ένα φυσικό υλικό που είναι υποαλλεργικό, έτσι ώστε να μην ερεθίζει ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα. Επιπλέον, απορροφά τέλεια τον ιδρώτα. Το κόψιμο των παιδικών μποξεράκια και σορτς με χαρούμενα μοτίβα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις για συνεχή δραστηριότητα των παιδιών. Κάθεται στη θέση του σε οποιαδήποτε κατάσταση. Δεν έχει σημασία αν τα αγόρια σκαρφαλώνουν σε δέντρα, κάνουν στίβο ή τσακώνονται μεταξύ τους. Οι ραφές των χρωματιστών μποξεράκια δεν τρίβουν το δέρμα και το φαρδύ ελαστικό δεν κόβει τη μέση. Θέλετε να κάνετε τα παιδιά σας ακόμη πιο ευτυχισμένα; Μαζί με τα μποξεράκια, κάντε τους έκπληξη με διασκεδαστικές κάλτσες.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Μάρκα
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-15 από 15 στοιχεία
1-15 από 15 στοιχεία