Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Η ένταση της εμμήνου ρύσεως είναι ένας από τους κύριους παράγοντες με τους οποίους επιλέγονται τα εσώρουχα εμμήνου ρύσεως. Τα εσώρουχα διατίθενται για έντονη, μέτρια και αδύναμη έμμηνο ρύση. Σε αυτή την κατηγορία προσφέρουμε εσώρουχα περιόδου για αδύναμη έμμηνο ρύση. Σε τι διαφέρει από τα άλλα; Ειδικά όσον αφορά την αντοχή του υλικού. Αυτό το φι...

Η ένταση της εμμήνου ρύσεως είναι ένας από τους κύριους παράγοντες με τους οποίους επιλέγονται τα εσώρουχα εμμήνου ρύσεως. Τα εσώρουχα διατίθενται για έντονη, μέτρια και αδύναμη έμμηνο ρύση. Σε αυτή την κατηγορία προσφέρουμε εσώρουχα περιόδου για αδύναμη έμμηνο ρύση. Σε τι διαφέρει από τα άλλα; Ειδικά όσον αφορά την αντοχή του υλικού. Αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον βοήθημα για την αδύναμη έμμηνο ρύση έχει πάχος μόνο μερικά χιλιοστά, ώστε να μοιάζει με ένα κλασικό εσώρουχο. Φυσικά, περιλαμβάνεται ένα απορροφητικό στρώμα. Τα εσώρουχά σας για ελαφριά εμμηνόρροια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως συσκευή ασφαλείας όταν φοράτε ταμπόν ή κύπελλο εμμήνου ρύσεως.

Το πιο άνετο βοήθημα κατά την αδύναμη έμμηνο ρύση

Τα εσώρουχα περιόδου σας κάνουν να αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς. Το απορροφητικό στρώμα θα κρατήσει το δέρμα σας στεγνό. Αυτό αποτρέπει τις δυσάρεστες οσμές και την ανάπτυξη βακτηρίων. Υπάρχουν επίσης εσώρουχα εμμήνου ρύσεως για τη νύχτα, τα οποία χαρακτηρίζονται από ένα απορροφητικό στρώμα σε ολόκληρη την πλάτη. Ξεχάστε τον ύπνο σε μια πετσέτα! Στις γνωστές μάρκες που προσφέρουν εσώρουχα περιόδου περιλαμβάνονται οι Love Luna και Meracus. Προσφέρουμε μια ποικιλία από στυλ εσώρουχων εμμήνου ρύσεως, συμπεριλαμβανομένων των δυσδιάκριτων χωρίς ραφή, των άνετων αθλητικών εσώρουχων, καθώς και των όμορφων δαντελένιων εσώρουχων. Οι μέρες σας δεν θα είναι πλέον μια περίοδος ταλαιπωρίας για εσάς.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-30 από 32 στοιχεία
στη σελίδα
1-30 από 32 στοιχεία