Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Τα προϊόντα υγιεινής της περιόδου συγκαταλέγονται στα απόβλητα που μολύνουν σημαντικά τον πλανήτη μας. Αν ενδιαφέρεστε για ένα υγιές περιβάλλον και θέλετε να μειώσετε τα απορρίμματα, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας εσώρουχα περιόδου κατά τη διάρκεια της περιόδου σας. Δεδομένου ότι πλένονται, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για αρκετά χρόνια. Τα κατάλληλ...

Τα προϊόντα υγιεινής της περιόδου συγκαταλέγονται στα απόβλητα που μολύνουν σημαντικά τον πλανήτη μας. Αν ενδιαφέρεστε για ένα υγιές περιβάλλον και θέλετε να μειώσετε τα απορρίμματα, ξεκινήστε χρησιμοποιώντας εσώρουχα περιόδου κατά τη διάρκεια της περιόδου σας. Δεδομένου ότι πλένονται, μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε για αρκετά χρόνια. Τα κατάλληλα εσώρουχα περιόδου επιλέγονται ανάλογα με τη δύναμη της περιόδου. Τα εσώρουχα εμμήνου ρύσεως διατίθενται για αδύναμη, κανονική και έντονη έμμηνο ρύση. Τα εμμηνορροϊκά βοηθήματα (εσώρουχα) για κανονική έμμηνο ρύση είναι συνήθως κατάλληλα για έμμηνο ρύση μέτριας ισχύος.

Οικολογικά βοηθήματα για φυσιολογική έμμηνο ρύση

Κατά τη διάρκεια της κανονικής εμμήνου ρύσεως, μπορείτε να φοράτε όλα τα είδη βοηθημάτων. Εκτός από τα ταμπόν και τις σερβιέτες, υπάρχουν επίσης πιο φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις με τη μορφή κυπέλλων ή εσώρουχων εμμήνου ρύσεως. Το σώμα κάθε γυναίκας αντιδρά διαφορετικά στην έμμηνο ρύση. Ορισμένες γυναίκες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν βοηθήματα εμμήνου ρύσεως που εισάγονται, οπότε τα εσώρουχα εμμήνου ρύσεως είναι η πιο άνετη λύση γι' αυτές. Φοριούνται με τον ίδιο τρόπο όπως τα κλασικά εσώρουχα. Έχουν ένα ειδικό απορροφητικό στρώμα που απορροφά τα υγρά. Το ευαίσθητο δέρμα παραμένει στεγνό. Χάρη στην αντιβακτηριακή επεξεργασία του υφάσματος, δεν υπάρχει οσμή ή ανάπτυξη βακτηρίων. Διατίθενται σήμερα εσώρουχα εμμήνου ρύσεως χωρίς ραφές, αθλητικά και με δαντέλα. Μια ξεχωριστή κατηγορία είναι τα βραδινά εσώρουχα εμμήνου ρύσεως, τα οποία διαθέτουν ένα εκτεταμένο απορροφητικό στρώμα που σας κρατάει ασφαλείς ακόμη και όταν ξαπλώνετε κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα εσώρουχα περιόδου προσφέρονται από διάφορες μάρκες, όπως η Love Luna ή η Meracus.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-25 από 25 στοιχεία
1-25 από 25 στοιχεία