Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Με την πρώτη ματιά, τα εσώρουχα εμμήνου ρύσεως μοιάζουν με τα κλασικά εσώρουχα. Η μοναδικότητά τους έγκειται στο γεγονός ότι περιέχουν πολλά λειτουργικά στρώματα που φροντίζουν για την τέλεια απορρόφηση του υγρού. Δεν υπάρχει διαρροή. Τα εσώρουχα περιόδου για βαριά έμμηνο ρύση είναι πιο απορροφητικά από τα εσώρουχα περιόδου για ελαφριά και μεσαί...

Με την πρώτη ματιά, τα εσώρουχα εμμήνου ρύσεως μοιάζουν με τα κλασικά εσώρουχα. Η μοναδικότητά τους έγκειται στο γεγονός ότι περιέχουν πολλά λειτουργικά στρώματα που φροντίζουν για την τέλεια απορρόφηση του υγρού. Δεν υπάρχει διαρροή. Τα εσώρουχα περιόδου για βαριά έμμηνο ρύση είναι πιο απορροφητικά από τα εσώρουχα περιόδου για ελαφριά και μεσαία έμμηνο ρύση. Αποτελούν το τέλειο οικολογικό βοήθημα για την έντονη έμμηνο ρύση, αντικαθιστώντας πλήρως τις σερβιέτες ή τα ταμπόν.

Ένα βοήθημα κατά τη διάρκεια της έντονης εμμηνόρροιας για να μείνετε στεγνή

Τα εμμηνορροϊκά βοηθήματα για την έντονη έμμηνο ρύση με τη μορφή εσώρουχων έχουν πολλά απορροφητικά στρώματα που μπορούν να απορροφήσουν ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες υγρών. Για να αισθάνεστε ασφαλείς, είναι απαραίτητο να αλλάζετε τα εσώρουχά σας αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ως εκ τούτου, συνιστάται να έχετε μερικά επιπλέον εσώρουχα περιόδου σε απόθεμα. Για έναν άνετο και ανενόχλητο ύπνο, τα βραδινά εσώρουχα περιόδου έχουν σχεδιαστεί με ένα εκτεταμένο απορροφητικό στρώμα στο πίσω μέρος. Τα εσώρουχα περιόδου κατασκευάζονται τόσο από συνθετικά όσο και από φυσικά υλικά. Τα πιο δημοφιλή φυσικά υλικά είναι το βαμβάκι, το μπαμπού και το μαλλί μερίνο. Είναι ευαίσθητα στο δέρμα σας και έχουν εξαιρετικές ιδιότητες απορρόφησης, ώστε να μην ανησυχείτε για ερεθισμούς του δέρματος. Τα εσώρουχα περιόδου διατίθενται σε σχέδια χωρίς ραφή, με δαντέλα και αθλητικά σχέδια. Τα προσφέρουν οι μάρκες Love Luna ή Meracus.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-30 από 34 στοιχεία
στη σελίδα
1-30 από 34 στοιχεία