Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Η έμμηνος ρύση φέρνει σε πολλές γυναίκες ανήσυχο ύπνο. Είναι πολύ δυσάρεστο να ξυπνάτε τη νύχτα από ένα υγρό ή αχνιστό συναίσθημα. Με τα εσώρουχα περιόδου για τη νύχτα, τίποτα δεν θα σας ενοχλεί ενώ κοιμάστε. Δεν θα χρειάζεται πλέον να κοιμάστε μισοκοιμισμένοι και να ελέγχετε συνεχώς αν έχετε διαρροή. Και δεν θα χρειαστεί να πάρετε άλλα "μέτρα α...

Η έμμηνος ρύση φέρνει σε πολλές γυναίκες ανήσυχο ύπνο. Είναι πολύ δυσάρεστο να ξυπνάτε τη νύχτα από ένα υγρό ή αχνιστό συναίσθημα. Με τα εσώρουχα περιόδου για τη νύχτα, τίποτα δεν θα σας ενοχλεί ενώ κοιμάστε. Δεν θα χρειάζεται πλέον να κοιμάστε μισοκοιμισμένοι και να ελέγχετε συνεχώς αν έχετε διαρροή. Και δεν θα χρειαστεί να πάρετε άλλα "μέτρα ασφαλείας", όπως μια πετσέτα, για να μπείτε στο κρεβάτι. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το βραδινό εσώρουχο εμμήνου ρύσεως ως συσκευή ασφαλείας για ένα κύπελλο ή ταμπόν εμμήνου ρύσεως. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα εσώρουχα περιόδου για μέτρια και ελαφριά εμμηνόρροια.

Εσώρουχα ως φιλικά προς το περιβάλλον βοηθήματα εμμήνου ρύσεως για τη νύχτα

Ορισμένες γυναίκες αρκούνται τη νύχτα μόνο με εσώρουχα για την έμμηνο ρύση λόγω της έντονης εμμήνου ρύσεως. Ωστόσο, δεν μπορεί κάθε γυναίκα να αισθάνεται ασφαλής μέσα σε αυτά ενώ κοιμάται. Τα εσώρουχα νυχτερινής περιόδου έχουν εκτεταμένη πλάτη ή ακόμη και απορροφητικό τμήμα μπροστά, σε αντίθεση με εκείνα για καθημερινή χρήση. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κοιμηθείτε ανάσκελα ή μπρούμυτα χωρίς να φοβάστε τον ύπνο. Το πλεονέκτημα των εσώρουχων περιόδου είναι η επαναλαμβανόμενη χρήση τους. Απλά πλύντε τα και μπορείτε να τα φοράτε ξανά και ξανά. Συνεπώς, αποτελούν μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση σε σχέση με άλλα προϊόντα εμμήνου ρύσεως μίας χρήσης. Τα εσώρουχα περιόδου διατίθενται σε σχέδια χωρίς ραφή, αθλητικά και με δαντέλα. Απλά επιλέξτε ποια είναι η κατάλληλη για εσάς. Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα εσώρουχων περιόδου από την Love Luna ή τη Meracus.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1-28 από 28 στοιχεία
1-28 από 28 στοιχεία