Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Χαρίστε στον εαυτό σας τέλεια άνεση κάθε μέρα χάρη στα καλοφτιαγμένα ανδρικά σορτς! Είτε ψάχνετε για ένα ουδέτερο κομμάτι είτε για κάτι ιδιόμορφο, σίγουρα θα το βρείτε εδώ. Τα φαρδιά σορτς είναι ένα απόλυτο κλασικό στοιχείο στο ρεπερτόριο των ανδρικών εσωρούχων, μπορείτε να τα φορέσετε σε μια επαγγελματική συνάντηση ή να αράξετε στον καναπέ και ...

Χαρίστε στον εαυτό σας τέλεια άνεση κάθε μέρα χάρη στα καλοφτιαγμένα ανδρικά σορτς! Είτε ψάχνετε για ένα ουδέτερο κομμάτι είτε για κάτι ιδιόμορφο, σίγουρα θα το βρείτε εδώ. Τα φαρδιά σορτς είναι ένα απόλυτο κλασικό στοιχείο στο ρεπερτόριο των ανδρικών εσωρούχων, μπορείτε να τα φορέσετε σε μια επαγγελματική συνάντηση ή να αράξετε στον καναπέ και να δείχνετε κομψοί.

Ανδρικά σορτς για κάθε μέρα

Τα σορτς υπάρχουν σε τόσες πολλές μορφές, που δεν μπορείτε να τα μετρήσετε στα δάχτυλά σας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο με κοντύτερα ή μακρύτερα πόδια, με ζώνη στη μέση ή με κλασική ελαστική ζώνη, εξαρτάται από το γούστο σας. Σε κάθε περίπτωση, όταν αγοράζετε, αναζητήστε ποιοτικά υλικά που θα σας περιποιηθούν. Φορέστε 100% βαμβάκι ή μοντέρνα μείγματα που είναι κατάλληλα για ακραίες αθλητικές επιδόσεις. Μια πολύ καλή επιλογή είναι τα σορτς από ίνες μπαμπού, τα οποία είναι ευχάριστα στην αφή, έχουν εξαιρετική απορροφητικότητα και αντιβακτηριδιακή δράση.


Τα ανδρικά σορτς προσφέρουν πολλά σχέδια και χρώματα που τα καθιστούν ένα διαχρονικό κομμάτι για κάθε περίσταση. Τα νεαρά πνεύματα όλων των ηλικιών σίγουρα θα λατρέψουν τα σορτς με τα χαρούμενα σχέδια που θα χαρίσουν χαμόγελο σε όποιον τα δει.

Φόρμες παγκόσμιων και τσεχικών εμπορικών σημάτων

Μαζί μας, μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ακριβώς το σωστό σορτς που ταιριάζει στο γούστο σας. Τα κλασικά σορτς Calvin Klein ή Tommy Hilfiger μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε λίγο σαν τον David Beckham, ενώ τα 69SLAM θα σας μεταφέρουν στις παραλίες της Αυστραλίας ανάμεσα σε ελεύθερους σέρφερ.


Αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε δοκιμασμένες τσέχικες μάρκες όπως η Gino ή η Andrie στο Trenýrkárna.cz. Μεταξύ των πιο δημοφιλών προϊόντων είναι επίσης τα σορτς Styx ή Nedeto - είναι οι ιδιωτικές μας μάρκες, οπότε τα έχουμε δοκιμάσει στο δικό μας δέρμα και θα δώσουμε το χέρι μας για την ποιότητά τους.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

1081-1094 από 1094 στοιχεία
στη σελίδα
1081-1094 από 1094 στοιχεία