Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Ένα γυναικείο σουτιέν θα σας συνοδεύει όλη την ημέρα, γι' αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να αισθάνεστε άνετα μέσα σε αυτό. Το Trenýrkárna.cz προσφέρει κλασικά σουτιέν για καθημερινή χρήση, σουτιέν με δαντέλα και push-up για ειδικές περιστάσεις και αθλητικά σουτιέν για γυναίκες που ζουν μια δραστήρια ζωή. Θέλετε το σουτιέν σας να ταιριάζει με ...

Ένα γυναικείο σουτιέν θα σας συνοδεύει όλη την ημέρα, γι' αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να αισθάνεστε άνετα μέσα σε αυτό. Το Trenýrkárna.cz προσφέρει κλασικά σουτιέν για καθημερινή χρήση, σουτιέν με δαντέλα και push-up για ειδικές περιστάσεις και αθλητικά σουτιέν για γυναίκες που ζουν μια δραστήρια ζωή. Θέλετε το σουτιέν σας να ταιριάζει με το εσώρουχο ή το στρινγκ σας; Αποκτήστε ένα πλήρες σετ σέξι εσωρούχων που θα ικανοποιήσει εσάς και τον σύντροφό σας. Θα βρείτε πολλές παγκοσμίου φήμης μάρκες όπως: Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Diesel, Puma, Under Armour και πολλά άλλα.

Σουτιέν με μπανέλα ή χωρίς σουτιέν;

Σχεδόν σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα θα βρίσκαμε ένα κλασικό σουτιέν με μπανέλα, το οποίο δίνει στο στήθος την απαραίτητη στήριξη και ένα όμορφο σχήμα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είναι άβολα και πολύ δεσμευτικά για ορισμένες γυναίκες. Σε αυτή την περίπτωση, σας συνιστούμε να επιλέξετε ένα σουτιέν χωρίς σουτιέν, το οποίο είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αναψυχή ή σπορ (για παράδειγμα, σε συνδυασμό με γυναικεία σορτς). Ωστόσο, δεν παρέχει μεγάλη στήριξη στο στήθος, οπότε είναι πιο κατάλληλο για τις ιδιοκτήτριες μικρότερου στήθους. Να θυμάστε ότι όποιο σουτιέν κι αν επιλέξετε, το κυριότερο είναι να αισθάνεστε καλά μέσα σε αυτό. 

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

31-60 από 291 στοιχεία
στη σελίδα