Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Για να νιώσετε κίνητρο και να συγκεντρωθείτε στην απόδοσή σας, φορέστε λειτουργικά εσώρουχα και αθλητικές κάλτσες που απομακρύνουν αποτελεσματικά τον ιδρώτα και απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα, εξαιρετικές θερμορυθμιστικές ιδιότητες και αντιβακτηριδιακά αποτελέσματα, τα οποία επιτυγχάνονται, για...

Για να νιώσετε κίνητρο και να συγκεντρωθείτε στην απόδοσή σας, φορέστε λειτουργικά εσώρουχα και αθλητικές κάλτσες που απομακρύνουν αποτελεσματικά τον ιδρώτα και απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται από υψηλή ανθεκτικότητα, εξαιρετικές θερμορυθμιστικές ιδιότητες και αντιβακτηριδιακά αποτελέσματα, τα οποία επιτυγχάνονται, για παράδειγμα, με την προσθήκη ινών αργύρου. Ρίξτε μια ματιά στα γυναικεία και ανδρικά αθλητικά εσώρουχα - οι κυρίες μπορούν να βρουν λειτουργικά εσώρουχα και σουτιέν, ενώ οι άνδρες μπορούν να επιλέξουν από σλιπ, μποξεράκια και σορτς. 

Πώς να επιλέξετε αθλητικά εσώρουχα

Πρώτα απ' όλα, τα αθλητικά εσώρουχα πρέπει να σας εφαρμόζουν τέλεια - σχεδόν σαν δεύτερο δέρμα. Οι άνδρες επιλέγουν συχνότερα τα στενά σλιπ ή τα μποξεράκια, ενώ οι γυναίκες παραμένουν πιστές στα κλασικά με τη μορφή λειτουργικών, κλασικών σλιπ και αθλητικών σουτιέν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φορέσετε ένα αθλητικό βραζιλιάνικο ή στρινγκ - αλλά φροντίστε να προσέχετε ιδιαίτερα την υγιεινή σας. Τι γίνεται με την επιλογή του υλικού; Εξαρτάται από εσάς αν προτιμάτε συνθετικές ή φυσικές ίνες, οι πιο γνωστές από τις οποίες είναι το μαλλί μερινό και οι ίνες μπαμπού.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Μάρκα
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

451-480 από 741 στοιχεία
στη σελίδα
451-480 από 741 στοιχεία