Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Θέλετε να αγοράσετε στα παιδιά σας ποιοτικά εσώρουχα που δεν θα τινάξουν το πορτοφόλι σας στον αέρα; Ψάξτε για πακέτα παιδικών ρούχων και εσωρούχων σε τιμή ευκαιρίας. Μπορείτε να προμηθευτείτε εσώρουχα για κορίτσια και αγόρια σε τιμή ευκαιρίας. Εμπνευστείτε από τη γκάμα μας σε εσώρουχα για κορίτσια, σλιπ για αγόρια, μποξεράκια και σλιπ μπόξερ. Υ...

Θέλετε να αγοράσετε στα παιδιά σας ποιοτικά εσώρουχα που δεν θα τινάξουν το πορτοφόλι σας στον αέρα; Ψάξτε για πακέτα παιδικών ρούχων και εσωρούχων σε τιμή ευκαιρίας. Μπορείτε να προμηθευτείτε εσώρουχα για κορίτσια και αγόρια σε τιμή ευκαιρίας. Εμπνευστείτε από τη γκάμα μας σε εσώρουχα για κορίτσια, σλιπ για αγόρια, μποξεράκια και σλιπ μπόξερ. Υπάρχουν επίσης κάλτσες για καθημερινή χρήση ή κάλτσες για αθλητικές δραστηριότητες.

Τι είναι ένα πακέτο παιδικών εσωρούχων με έκπτωση

Αν θέλετε να πάρετε στα παιδιά σας καινούργια εσώρουχα και ταυτόχρονα να εξοικονομήσετε χρήματα, αναζητήστε πακέτα με προσφορές. Θα βρείτε περισσότερα από ένα εσώρουχα ή εσώρουχα σε διαφορετικές παραλλαγές. Συνήθως, πρόκειται για πακέτα παιδικών κάλτσες ευκαιρίας, τα οποία περιέχουν κάλτσες διαφορετικών χρωμάτων και σχεδίων. Υπάρχουν επίσης συσκευασίες με εσώρουχα για κορίτσια ή μποξεράκια για αγόρια κ.λπ. Το πλεονέκτημα είναι ότι η συσκευασία σας κοστίζει λιγότερο σε σύγκριση με την αγορά μεμονωμένων τεμαχίων. Ονομάζεται έξυπνες αγορές.

Τι πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε παιδικά εσώρουχα

Όταν επιλέγετε εσώρουχα για παιδιά, δώστε προσοχή στην ποιότητα των υλικών και στο σωστό μέγεθος. Το εσώρουχο βρίσκεται πιο κοντά στο σώμα, οπότε θα πρέπει να αισθάνεται άνετα στο δέρμα. Η ασφαλής επιλογή είναι τα βαμβακερά εσώρουχα ή τα βαμβακερά σε συνδυασμό με ελαστάνη, που τους προσδίδει ελαστικότητα. Τα εσώρουχα δεν πρέπει να περιορίζουν την κίνηση των παιδιών. Ταυτόχρονα, πρέπει να είναι απόλυτα απορροφητικά και να απομακρύνουν τον ιδρώτα από το σώμα.

Εσώρουχα με παιχνιδιάρικο σχεδιασμό που θα αρέσει στα παιδιά

Τα παιδιά λατρεύουν τα χαρούμενα χρώματα και τις παιχνιδιάρικες εικόνες. Μπορείτε να βρείτε πρωτότυπα εσώρουχα όχι μόνο σε εκπτώσεις και εκπτωτικά πακέτα. Κάντε τα παιδιά σας ευτυχισμένα με κάλτσες με ζώα ή εσώρουχα με χαρακτήρες παραμυθιών. Τα αγόρια θα πετύχουν με μια εκτύπωση με ήρωες κόμικς, τα κορίτσια με τον Μίκυ Μάους και τη Μίνι. Αν ψάχνετε για τσέχικα εσώρουχα για παιδιά, αναζητήστε μάρκες όπως Voxx, Lonka, Styx και άλλες.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος καουτσούκ
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

91-111 από 111 στοιχεία
στη σελίδα
91-111 από 111 στοιχεία