Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Δεν έχει σημασία αν τρέχετε καθημερινά, αν κάνετε γιόγκα ή αν γυμνάζεστε στο γυμναστήριο, τα άνετα λειτουργικά εσώρουχα είναι σημαντικά για κάθε άθλημα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν θα μιλήσουμε για αθλητικό σουτιέν, αλλά για τα γυναικεία αθλητικά εσώρουχα, τα οποία εξακολουθούν να λείπουν από την ντουλάπα πολλών γυναικών. Σας προστατεύουν από τα...

Δεν έχει σημασία αν τρέχετε καθημερινά, αν κάνετε γιόγκα ή αν γυμνάζεστε στο γυμναστήριο, τα άνετα λειτουργικά εσώρουχα είναι σημαντικά για κάθε άθλημα. Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν θα μιλήσουμε για αθλητικό σουτιέν, αλλά για τα γυναικεία αθλητικά εσώρουχα, τα οποία εξακολουθούν να λείπουν από την ντουλάπα πολλών γυναικών. Σας προστατεύουν από τα δυσάρεστα εξανθήματα της πάνας και τις εκδορές. Απομακρύνουν αποτελεσματικά τον ιδρώτα, είναι αναπνεύσιμα και αντιβακτηριδιακά.  

Πώς να επιλέξετε λειτουργικά εσώρουχα για σπορ;

Όποιο κι αν είναι το άθλημά σας, η ιδανική επιλογή είναι τα γυναικεία αθλητικά εσώρουχα από μαλλί ή βαμβάκι μερινόκερου, τα οποία αναπνέουν και είναι αντιβακτηριδιακά. Το ποιο κόψιμο θα επιλέξετε εξαρτάται από εσάς και τις προτιμήσεις σας. Διατίθενται αξιοπρεπή βραζιλιάνικα και γυναικεία αθλητικά στρινγκ. Αν προτιμάτε εσώρουχα με πόδια αλλά φοβάστε ότι θα φαίνονται κάτω από το στενό κολάν σας, επιλέξτε εσώρουχα χωρίς ραφές.

Εμφάνιση περισσότερων

Φίλτρο ανά κατηγορία

Μέγεθος
Περισσότερα... Λιγότερο
Značka
Περισσότερα... Λιγότερο
Πολυσυσκευασία
Περισσότερα... Λιγότερο
Χρώμα
Περισσότερα... Λιγότερο
Υλικό
Περισσότερα... Λιγότερο
Τύπος
Περισσότερα... Λιγότερο
Άλλα
Περισσότερα... Λιγότερο
Μήκος του εσώρουχου
Περισσότερα... Λιγότερο
Φίλτρο

Κορυφή

Καλύτεροι πωλητές

Κορυφαία βαθμολογία

Τελευταία

Φθηνότερο

Το πιο ακριβό

31-60 από 120 στοιχεία
στη σελίδα