Γιγαντιαία εκποίηση, έως και 80 % έκπτωση
Πολλαπλές συσκευασίες αξίας, έως και 72 % έκπτωση

Purity Vision Ανθόνερο Bio 100 ml (PURV105)

Purity Vision Ανθόνερο Bio 100 ml (PURV105)

Νέο προϊόν

Tři květinové vody v jednom - péče o tu nejjemnější pleť, vhodné i pro miminka. Objem 100 ml.

1 Στοιχείο

Αυτό το προϊόν είναι το τελευταίο σε απόθεμα
Σε απόθεμα (μεθαύριο 26.9. στο χώρο σας ή για παραλαβή)

Πραγματική ταχύτητα παράδοσης (κατά την παραγγελία αύριο στο 13:00)


για παραλαβή
  • Praha 10 - Kutnohorská 532
  • μεθαύριο 26.9.
  • Balíkovna
  • μεθαύριο 26.9.
  • PPL - výdejní místa
  • μεθαύριο 26.9.
  • DPD - výdejní místa
  • μεθαύριο 26.9.
  • Zásilkovna - výdejní místa
  • μεθαύριο 26.9.
     
    παράδοση στη διεύθυνση
  • PPL - doručení domů
  • μεθαύριο 26.9.
  • DPD - doručení domů
  • μεθαύριο 26.9.
  • Zásilkovna - doručení domů
  • μεθαύριο 26.9.
  • GLS kurýr
  • μεθαύριο 26.9.
  • Česká pošta - Balík Do ruky
  • μεθαύριο 26.9.
    11,49 €

    μεταφορά από 4,99 €

    παράδοση την τέταρτη ημέρα

    120 ημέρες για την επιστροφή των αγαθών

    98% ικανοποιημένοι πελάτες

    Πάνω από 400.000 εσώρουχα σε εξαιρετικές τιμές

    δωρεάν αποστολή από 59,99 €

    διαφανής τιμή

    Οι εκπτώσεις υπολογίζονται από την αρχική τιμή. Η δωρεάν αποστολή υπολογίζεται μετά την αφαίρεση των κωδικών έκπτωσης.

    Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε άλλες εκπτώσεις; Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο στο κάτω μέρος της σελίδας.

    11,49 € με ΦΠΑ

    Περιγραφή προϊόντος

    Όραμα καθαρότητας νερού Bio Floral

    Το απαλό νερό για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα και για μωρά και παιδιά συνδυάζει τρία ανθόνερα βιολογικής ποιότητας. Είναι συντονισμένα ώστε να παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα για το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα. Το βιολογικό ανθόνερο προσφέρει επίσης αρμονική φροντίδα για το ξηρό και προβληματικό δέρμα.

    • Το βιολογικό ροδόνερο έχει ενυδατική και αναπλαστική δράση. Το άρωμά του θυμίζει τη μήτρα της μητέρας.
    • Το βιολογικό νερό λεβάντας καταπραΰνει το κόκκινο και ερεθισμένο δέρμα. Από αμνημονεύτων χρόνων, στο άρωμά του αποδίδεται η δύναμη να ηρεμεί ένα αφηρημένο μυαλό και να προκαλεί ξεκούραστο ύπνο.
    • Το βιολογικό νερό χαμομηλιού έχει λεπτό άρωμα μελιού και καταπραϋντικά αποτελέσματα. Ανακουφίζει από το εξάνθημα της πάνας, τον κνησμό και το πρήξιμο.

    Ευέλικτη χρήση

    Περιποίηση της επιδερμίδας: Οι μαμάδες θα το λατρέψουν ως λοσιόν και τονωτικό. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αντιμετώπιση του ξηρού, φλεγμονώδους, εκζεματώδους ή ερεθισμένου δέρματος. Μετά την εφαρμογή, η επιδερμίδα θα είναι υπέροχα απαλή και ενυδατωμένη. Συνιστούμε επίσης να το χρησιμοποιείτε ως βάση πριν από την εφαρμογή ελαίων προσώπου. Αυτό το βήμα θα οδηγήσει σε ευκολότερη απορρόφηση και το λάδι θα αποδώσει καλύτερα. Τις ζεστές ημέρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Bio Flower Water για να αναζωογονήσετε γρήγορα το πρόσωπό σας.

    Φροντίδα σώματος: Το Bio Floral Water δημιουργήθηκε για την καθημερινή φροντίδα του μωρού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια της αλλαγής, όταν πρέπει να περιποιηθείτε το δέρμα του μωρού που μόλις πλύθηκε. Το βράδυ, προσθέστε Bio Flower Bath Water, 10 ψεκασμοί ανά 1 λίτρο νερού μπάνιου. Μπορείτε να ξεκινήσετε αυτή την καθημερινή φροντίδα από τη γέννηση του μωρού σας.

    Αρωματισμένα μαλλιά: Το Bio Flower Water θα βοηθήσει στο χτένισμα των πρώτων μπούκλων και των ατίθασων μαλλιών των μεγαλύτερων παιδιών. Μετά την εφαρμογή, όλες οι μπούκλες θα είναι μεταξένιες και όμορφα αρωματισμένες. Επειδή το Bio Flower Water έχει μεγάλη ενυδατική και αναπλαστική δράση, μπορείτε να το ψεκάσετε απευθείας στις ρίζες σας. Όχι μόνο θα βοηθήσετε τη φυσική τους ανάπτυξη, αλλά μπορείτε επίσης να αφαιρέσετε απαλά το λεπτό δέρμα.

    Τόμος: 100 ml

    Σύνθεση και παραγωγή

    Το Bio Floral Water για μωρά περιέχει τρία ανθοκομικά συστατικά, όπως το τριαντάφυλλο της Δαμασκού, τη λεβάντα και το χαμομήλι. Όλα τα λουλούδια προέρχονται από την αγνή φύση των βουλγαρικών βουνών, όπου συλλέγονται με το χέρι στο πνεύμα του Δίκαιου Εμπορίου. Η συγκομιδή αρχίζει νωρίς το πρωί, όταν τα άνθη των φυτών παράγουν τη μεγαλύτερη ποσότητα αιθέριων ελαίων, τα οποία χρησιμεύουν ως προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Στη συνέχεια, τα πέταλα μεταφέρονται για άμεση επεξεργασία. Μόνο χάρη στον σύντομο χρόνο μεταφοράς των 45 λεπτών το πολύ, τα λουλούδια διατηρούν τη φυσική τους φρεσκάδα και το λεπτό άρωμά τους. Η επεξεργασία γίνεται με διπλή απόσταξη με ατμό, όπου για 1 λίτρο ανθόνερου χρησιμοποιείται 1 κιλό άνθη. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, το πολύτιμο αιθέριο έλαιο δεν διαχωρίζεται, αλλά παραμένει στο εσωτερικό του. Χάρη σε αυτό, το Bio Flower Water διατηρεί τις πολύτιμες ιδιότητές του και αποκτά υψηλή ποιότητα.

    INCI: Bio Rose Water, Bio Lavender Water, Bio Chamomile Water και Γλυκερίνη/ Rosa Damascena Flower Water, Lavandula Angustifolia Flower Water, Chamomilla Recutita Flower Water, Glycerin, Linalool*
    * Ένα φυσικό μέρος από νερό τριαντάφυλλου και λεβάντας.

    CRUELTY FREE και VEGAN: Η πιστοποίηση της PETA διασφαλίζει ότι κανένα από τα προϊόντα δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχει συστατικά ζωικής προέλευσης.

    CPK bio: Η ετικέτα "BIO" δηλώνει την προέλευση των πρώτων υλών από βιολογική γεωργία (BIO) ή ελεύθερη συλλογή. Το CPK - Πιστοποιημένα Φυσικά Καλλυντικά εγγυάται ότι τα συστατικά του προϊόντος είναι τουλάχιστον κατά 85% φυσικής προέλευσης.

    Προειδοποίηση: Διατηρήστε όλα τα ανθόνερα σε σκοτεινό μέρος σε θερμοκρασία δωματίου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και των θερμότερων καιρικών συνθηκών, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε το ψυγείο.

    Παράμετροι

    Αξιολόγηση

    Γράψτε μια κριτική

    Purity Vision Ανθόνερο Bio 100 ml (PURV105)

    Purity Vision Ανθόνερο Bio 100 ml (PURV105)

    Tři květinové vody v jednom - péče o tu nejjemnější pleť, vhodné i pro miminka. Objem 100 ml.



    Κορυφή Purity Vision προϊόντα

    Παρόμοια προϊόντα